Vill ditt företag stötta vårt arbete?

Du som är företagare kan med ditt företag stödja oss!

Utbildning är vägen ut ur fattigdom både på individ och samhällsnivå. Våra projekt syftar till att barnen i vårt program får förutsättningar till god utbildning.
När du stödjer World Children Need tar ditt företag samhällsansvar för en positiv utveckling, CSR (Corporate Social Responsibility) När du går med oss ​​kommer ert varumärke att synas vid presentationer som World Children Need har och din logga syns på vår webbsida.
Är ditt företag på uppgång och du vill stärka ditt varumärke ytterligare med ett samarbete med World Children Need? Kontakta oss så har vi några förslag som kanske kan hjälpa dig.

Som företag kan ni köpa annonsering av oss på valfritt belopp!

Så här fungerar det i tre enkla steg!

 1. Bestäm vilket belopp ni vill ge och fyll i formuläret nedan
 2. Vi kontaktar er för verifiering och sedan faktureras ni för en annons på den summa ni valt
 3. Ni betalar fakturan och vi lägger upp er logga länkad på World Children Need: s webbsida

Önskar ni att gåvan används till något projekt anger ni det i formuläret längst ner på sidan.
Läs mer om våra
projekt .

Stöd World Children Need genom Reklamplats på Elevhemmet

World Children Need strävar ständigt efter att förbättra livet för utsatta barn runt om i världen. Nu har du som företagsledare möjligheten att göra en direkt och betydande insats genom att sponsra vårt pågående projekt med att skapa ett tryggt och trivsamt elevhem. Vi erbjuder unika reklamplatsmöjligheter på elevhemmets huvudbyggnad och rum, där varje investerad krona går direkt till att stödja färdigställandet av byggnaden.

Huvudbyggnaden – En synlig och långsiktig investering: För 100 000 kr. får ditt företag möjligheten att pryda elevhemmets huvudbyggnad med en skylt som syns över hela området. Denna reklamplats är tillgänglig för en period om två år, vilket ger ditt företag långsiktig exponering. Er logotyp eller budskap kommer inte bara att vara en del av byggnadens arkitektur utan även bidra till att sprida medvetenhet om ert engagemang för samhällsansvar och barnens välmående.

Rumssponsring – Skapa en personlig koppling: För de företag som önskar skapa en mer personlig koppling till elevhemmets boende finns möjligheten att sponsra ett enskilt rum för 20,000 SEK per år. Denna typ av sponsring ger en unik möjlighet att visa ert stöd för de barn som bor i rummet och skapa en direkt påverkan på deras vardag. Företagets logotyp eller namn kommer att synas på en skylt över rummet och skicka en stark signal om er dedikation till barnens välbefinnande.

Varför sponsra?

 • Synliggör ert företags samhällsengagemang.
 • Bidra till att skapa trygghet och glädje för barn i behov.
 • Stärk företagets varumärkesimage genom att associeras med en välgörenhetsorganisation.

Hur går jag vidare? Kontakta oss för att diskutera detaljer kring sponsringsmöjligheter och skapa en skräddarsydd plan för ert företag. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad i dessa barns liv och skapa långsiktiga minnen av ert stöd.

Tack för att ni överväger att bli en del av detta meningsfulla projekt och bidra till World Children Needs viktiga arbete för en bättre framtid för barn i nöd.
Här kan du läsa mer om byggnationen

Fyll i formuläret eller mejla oss direkt på info@worldchildrenneed.org.

  Företag som sponsrar World Children Need:

  Jobbcenter

  Trakt Forest Hotel

  Byggbolaget

  Mitthem

  Jobbtimmar.se

  Emnia Web Studio

  Sällegården

  Arjeplogs husuthyrning

  Steelneck Enterprise AB

  Vi är ett företag som har som huvudverksamhet att vi varje år säljer lappländska mat- och hantverksprodukter på Lisebergs julmarknad. Vi står i Lapplandsbyn och belyser vår vackra landsände med hela hjärtat.
  Vi vill även vara med och belysa och hjälpa barn som lever under fattiga förhållanden. Vi anser att alla har rätt till utbildning och en trygg uppväxt.
  VD Rebecca Stålnacke, Steelneck Enterprise AB