Ge framtid och hopp till ett barn!

Så här blir du fadder enkelt!

För att bli fadder behöver du fylla i formuläret nedan och inom kort får du svar från oss.
När du blir fadder får du ett foto med namn på barnet.
Du ger 200 kr när barnet bor hemma.

Fyll i kontaktformuläret för att bli fadder

  Frivilligt:


  Olika betalningssätt

  Du kan själv välja hur du vill ge din månatliga gåva till fadderbarnet.

  • Bankgiro, via internetbanken eller om du vill använda inbetalningskort så anger du det i meddelandefältet.
  • Göra en stående överföring i internetbanken, kontonummer får du av oss när blivit fadder
  • Swish

  Mer om att vara fadder

  Att vara fadder till ett barn genom World Children Need är ett långsiktigt projekt. Målet för varje barn som får en fadder är förutom att ha mat och kläder för dagen, är att utbilda sig och sedan kunna få ett arbete för sin försörjning och sin förmodligen kommande familj.
  Att vara fadder genom World Children Need är inte bundet till någon bestämd tid utan löper på tills målet för individen är nått, att försörjningen på något sätt är tryggad.
  Skulle man av någon anledning vilja avbryta sitt fadderskap så meddela oss innan du avbryter ditt givande.

  Fadder till barn i slummen

  Du kan bli fadder till ett barn som bor med en eller båda föräldrar men som inte har tillräcklig inkomst för att försörja familjen.
  För 200 kr i månaden ger du ett barn som bor med sina föräldrar i slummen mat, hygienartiklar för att klara skolgången. Barnet får också vid behov tillgång till sjukvård via vår personal.

  Fadder till barn som blivit student

  När våra fadderbarn har blivit äldre och börjar college ökar deras omkostnader med bland annat skolavgifter. Några studerar även långt från hemmet och bor på internat.
  Varje barn behöver då 400 kr i månadsstöd. Du väljer själv om du som fadder då vill sponsra med 400 kr/mån eller fortsätta med 200 kr/mån. Fadderbarnet får i så fall en fadder till som ger 200 kr/mån. Vill du bli fadder och sponsra en student som läser på college, kryssa i för ”ungdom på college” när du skickar in dina uppgifter.

  Varför fortsätter vi att stödja fadderbarnen sen de blivit i övre tonåren och läser på college? Helt enkelt för att utbildning är vägen ur fattigdom!
  Att inte ge dem förutsättningar att utbildas till ett yrke ökar risken markant att de hamnar i samma situation som sina föräldrar som är i svår fattigdom.

  Fadder till barn på barnhem

  Barn som inte har möjlighet att bo med eller saknar föräldrar eller annan lämplig vårdnadshavare kan få en plats på vårt hem.
  För 300 kr i månaden ger du ett barn ett hem, mat och hygienartiklar på Sofias barnhem. Barnet går i skolan som ligger bredvid barnhemmet. På barnhemmet finns läxhjälp. Via personalen från barnhemmet får barnet också tillgång till sjukvård.
  Om/när förutsättningarna förändras för barnet så det åter kan bo hos förälder ordnas detta och de får sin faddergåva hem.

  Är du redan fadder hos World Children Need finns inloggning till info om ditt fadderbarn.
  Gå till: Inloggning fadder

  dsc09794-2